Feestverhuur Hemmink: de ondernemer die als verhuurder optreedt van feestartikelen en huurder: de persoon of organisatie die feestartikelen huurt bij Feestverhuur Hemmink. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle artikelen van Feestverhuur Hemmink.  Bij het huren van artikelen, gaat u automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden:

Annulering
Bij annulering van springkussens en/of opblaasfiguren kunt u tot 1 dag van te voren kosteloos annuleren. Bij annulering op de dag zelf wordt 50% van het huurbedrag in rekening gebracht.

Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief (mogelijke) bezorgkosten. Bezorgen, opzetten en ophalen van springkussens is mogelijk tegen een meerprijs.

Gebruik- en huurvoorwaarden

  1. De huurder dient de huurprijs van de gewenste artikelen vooraf te betalen.  Als de huurder niet betaald, is Feestverhuur Hemmink gerechtigd de gehuurde artikelen niet mee te geven.  
  2. De verhuurder (Feestverhuur Hemmink) kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor schade en/of letsel welke tijdens het gebruik ontstaan van goederen en personen, tussen het moment van afhalen/bezorgen en het moment van brengen/ophalen van springkussens en/of opblaasfiguren.
  3. Indien de huurder de artikelen niet op de afgesproken tijdstippen retour brengt, mag Feestverhuur Hemmink hier extra kosten voor in rekening brengen.
  4. Er mag NIET met schoenen, etenswaren, drank, confetti, scherpe voorwerpen of dieren etc. op het springkussen. Beschadigingen en/of schoonmaakkosten worden bij de huurder in rekening gebracht.
  5. De huurder dient bij windkracht 5 of meer het springkussen of opblaasfiguur tijdelijk uit te zetten. Het springkussen dient altijd vrij te zijn van gebruikers, alvorens de stekker eruit mag.
  6. Bij vermissingen van haringen en/of scheerlijnen worden deze in rekening gebracht bij de huurder.
  7. Bij diefstal van springkussen en/of opblaasfiguren tijdens de verhuur wordt de huurder aansprakelijk gesteld.
  8. Zet het springkussen en/of opblaasfiguur altijd vast met de bijgeleverde haringen. Bij gebruik van een verlengkabel dient deze veilig gebruikt te worden.
  9. Het springkussen dient altijd op een vlakke en het liefst zachte ondergrond geplaatst te worden, bij voorkeur op gras.  
  10. Het springkussen betreden is altijd op eigen risico. Het springkussen dient altijd onder toezicht te blijven van een meerderjarig persoon en mag nooit onbeheerd achter gelaten worden.