Welke tijden mag ik mijn gehuurde springkussen ophalen en terugbrengen?
De huurprijs voor een springkussen is vanaf de dag van huur vanaf 9.30 uur, tot de volgende ochtend 9.30 uur. Voorbeeld: stel je huurt een springkussen op 22 april, dan mag u het springkussen op 22 april ná 9.30 ophalen. Ditzelfde springkussen moet de volgende ochtend vóór 9.30 weer retour zijn.

Hoe kan ik het springkussen vervoeren?
Bij de verhuur van een springkussen zit een gratis aanhanger inbegrepen. Zo is het springkussen gemakkelijk te vervoeren.

Wat zijn de afmetingen van de springkussens?
Alle afmetingen zijn vermeld op onze website. Als je op het gewenste springkussen klikt, dan zie je onder de afbeelding de afmetingen.

Kunnen de poppen in een gewone auto vervoerd worden?
Alle opblaasfiguren kunnen in een gewone personenauto vervoerd worden.

Berekenen jullie borg?
Nee, je hoeft bij ons geen borg te betalen, maar wij verwachten natuurlijk wel dat je zuinig met onze artikelen omgaat. Mochten er toch gebreken zijn of onderdelen missen, dan worden hier extra kosten voor gerekend. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor natgeregende artikelen maar vragen wel uw spullen droog weg te zetten wanneer het dreigt te gaan regenen.

Hoe kan ik bij jullie betalen?
Je kan bij ons betalen via een betaalverzoek of contant afrekenen bij het ophalen van de artikelen. Alle artikelen moeten voor óf bij het ophalen worden afgerekend. Pinnen is niet mogelijk. Bedrijven kunnen vooraf betalen op rekening.

Hoe kan ik jullie het beste bereiken?
Je kan ons het beste bellen of appen omdat wij op deze manier meteen kunnen kijken & bevestigen of de gewenste artikelen nog beschikbaar zijn.