Wij zijn een bedrijf, gespecialiseerd in de verhuur van o.a. springkussens, opblaasartikelen en partybenodigdheden. Heeft u binnenkort een feestje? Dan bent u bij Feestverhuur Hemmink aan het juiste adres!

Of u nu een familiefeest, teambuildingsevenement, sportdag of kinderfeestje organiseert, Feestverhuur Hemmink heeft een ruim assortiment om u hierbij te helpen. In ons uitgebreide assortiment vind u artikelen voor jong & oud! Dit assortiment bestaat niet alleen uit springkussens en opblaasartikelen zoals een (halve) Abraham, (halve) Sarah, ooievaar en spellen, maar ook uit partytenten, bier– en statafels, feestverlichting en heaters!

Alle prijzen zijn gebaseerd op het ophalen van de artikelen in Vroomshoop of Wierden en zijn inclusief BTW.  Springkussens worden geleverd met blower, haringen en onderzeil. In overleg mogen de springkussens en tenten een dag van tevoren worden opgehaald en de volgende ochtend weer worden teruggebracht.  Ook is het mogelijk om gratis een aanhanger te lenen om uw artikelen te vervoeren!

Wij verhuren veel artikelen in: Vroomshoop, Wierden, Daarlerveen, Westerhaar-Vriezenveensewijk, Daarle, Den-Ham, Vriezenveen, de Pollen, Rijssen, Almelo, Twenterand en Aadorp.

Interesse?

Bel of mail ons!